Friday, March 4, 2016

Një gjeneral kapet rob. 1980.

Një gjeneral kapet rob. 1980.
 Një fshat i bukur bregdetar… Çeta vullnetare e fshatit gjatë stërvitjes ushtarake ndez fantazinë e fëmijëve. Duke imituar të rriturit dhe duke imagjinuar veten në një kohë lufte ata ndahen në dy grupe dhe nisin një lojë mjaft tërheqëse. Spikat trimëria e “gjeneral” Batos dhe e Gonit.
Director:  Spartak Pecani.
Cast:  Florenc Skëndej, Enkela Doracaj, Eptan Lohja, Enrik Gjoka, Genc Dautaj, Gent Strazimiri, Endri Lulo.
Albania, 1980.
Language: Albanian.
Download Një gjeneral kapet rob.

Një gjeneral kapet rob. 1980.
Një gjeneral kapet rob. 1980.

No comments:

Post a Comment